Підготовка та проведення візуально-комунікаційних проектів з презентації України та Польщі на право проведення чемпіонату Європи з футболу УЄФА ЄВРО 2012
Усі роботи в межах даного проекту виконувалися протягом 14 місяців - у період з лютого 2006 р. до квітня 2007 р. Загалом, роботи було розподілено на 3 етапи, першим з яких стала презентація України та Польщі на ХХХ конгресі УЄФА в Будапешті - столиці країни, що була нашим конкурентом на право проведення Євро-2012.
Презентація відбулася на спеціально створеному стенді. Демонструвалися мультимедійна керована презентація та відеофільми, поширювалися спеціальна газета на 8 сторінках форми А2, іміджева брошура та подарункові пакети.
У процесі підготовки до презентації нами були зібрані та систематизовані матеріали з усіх міст-претендентів, на основі яких створено тексти для газети та брошури.Мультимедійні презентації та відеофільми були підготовлені з використанням наявних відеоматеріалів, у т.ч. архівних. Другим етапом роботи стала розробка концепції промо-акції. Своїм позитивним та відкритим характером вона суттєво відрізнялася від більшості інших подібних заходів. Зокрема, величезний успіх мала одна зі складових акцій - кампанія зі збору дитячих листів та малюнків. За період проведення кампанії ми отримали майже 2 000 000 листів і малюнків, які стали дуже важливим та промовистим акордом нашої фінальної презентації.
На третьому етапі роботи зосередилися на підготовці та проведенні фінальної презентації нашої заявки в м. Кардифі (Велика Британія).
У процесі роботи були підготовлені ефективні концепції, розроблено дієве позиціювання, адекватні та результативні стратегічні рішення. На їх основі ми підготували сценарії, створили переконливі текстові
матеріали, підготували 5 сегментів відеоматеріалів - вступне інтро, фільм про країни, 2-х сегментний фільм про інфраструктуру та завершальний іміджевий фільм тривалістю 2 хвилини. Текстовий та музичний супровід розроблявся окремо для кожного відеоматеріалу, в подальшому ж усі графічні та відео-матеріали були об'єднані в єдину мультимедійну презентацію. Стислі інформаційні матеріали, що містили дані з офіційної документації, були подані в брошурі.
Сама презентація відбулася на 17-метровій сцені, брендове оформлення якої ми зробили лише за 7 (!) хвилин – під час перерви після італійської презентації. Процес проходив на очах членів виконкому, які були присутні в залі. Дотепність та злагодженість цієї роботи вражали - адже цими спланованим і ретельно продуманим елементом презентації ми хотіли показати приклад власної динамічності та нестандартності дій. З огляду на це, конструкції елементів декорацій розроблялися у відповідності до цих завдань. Мультимедійна презентація експонувалась на 10-метровий екран. Тому частина нашого відео та всі графічні матеріали були створені з умовою використання всієї можливої площі екрану; їхня реальна роздільна здатність сягала 1920 пікселів. У результаті ми мали дуже якісне та ефектне відео.
Члени виконкому УЄФА отримали також пам'ятні подарунки - красиві папки з репродукціями найкращих дитячих малюнків, що користувалися надзвичайною популярністю завдяки своїй дитячій теплоті та безпосередності.
Фінальному успіхові передувала тривала робота з підготовки, репетицій та проведення презентацій, що потребувала оптимального й точного добору потрібних матеріалів, а також їх якісного та стилістично витриманого оформлення.
 
Підготовка та проведення візуально-комунікаційних проектів з презентації України та Польщі на право проведення чемпіонату Європи з футболу УЄФА ЄВРО 2012
Усі роботи в межах даного проекту виконувалися протягом 14 місяців - у період з лютого 2006 р. до квітня 2007 р. Загалом, роботи було розподілено на 3 етапи, першим з яких стала презентація України та Польщі на ХХХ... >>Бiльше